Nádtető készítés miatt keressen minket bizalommal !

Nádtető Budapesten is elérhető korrekt feltételek mellett.

 

Szinte már az  egész világon egyre népszerűbbé váltak a bioépítészetben használt természetes anyagok,és ezek között is a nád,mint tetőfedő anyag.Nádtető árak miatt lépjen velünk kapcsolatba és kérjen árajánlatot cégünktől! A nádtető készítés a legmegfelelőbb minőségű nád, nádas kiválasztásával kezdődik. Télen a szakemberek kivágják, osztályozzák majd kúpokba állítják a nádat s innen szállítják a későbbiekben a munkavégzés helyére.Egyrendesen kidolgouzott és elkészített nádtetőnél ha a nádtető zárása nádszegéssel történt akkor azt 6-8 évente ajánlatos lecserélni, azonban a szegésen kívül 15-20 évig is akár. Nádtető készítés Budapest területén ,keressen minket bizalommal és igérjük,hogy nem fog csalódni bennünk.Nádtető készítés árak kedvező feltételek mellett.

 

Válassza cégünknél a nádtető felújítást és nem fog csalódni!

 

Nádtető felújítás Budapest területén korrekt részletekkel. Nádtető felújítás árak kedvezően! Nádaratás általában minden évben szokott lenni. A nádtető készítésénél nagyon fontos a nád minősége is ezért van szükségünk az időben elvégzett nádaratásra is . Nádaratás Budapest területén is elérhető.A nádtető  igazi látványa esztétikailag és pszicho­lógiailag „jó érzés” mind a bennlakóknak, mind a járókelőknek.Természetesen télen a nádtető  nagyon hővédő, a mért értékek alap­ján kimondható: legalább 30 cm fedésvas­tagság esetén a hőátbocsátási tényező U < 0,20 W/m2 * K, és ez nagyobb vastag­ságnál értelemszerűen tovább csökken.

Nádtető javítás árak kedvező részletekkel együtt.

Vállaljuk már meglévő tetőszerkezet nádtető javítását, és annak átalakítását a nádtetőszerkezethez megfelelően, valamint új tetőszerkezetek építését egyaránt. Egy szépen megmunkált nádtetős ház nemcsak gyönyörű esztétikai élményt nyújt gazdájának, hanem tartós és időtálló is egyben. Nádtető javítás Budapest közelében is ingyenes kiszállásal .  A keresztben lekötött gerincet sok helyütt vályúszerűen összeerősített deszkákkal fedték, és ezt a gerincre párosan ültetett karókkal, kalodával rögzítették.Nádtető építés több éves tapasztalattal ! Nádtető építés Budapest bármely területén vállalunk.Nádtető építés árak kedvezően cégünknél.  A lazán lekötött nádszálak közé lerakott rovarpetéket kereső madarak bomlasztják a nádfedést, ezért az 6-8 évenként fel­újítandó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük